Yılbaşı Özel Bansko Turu ( 3 Gece Otel Konaklamalı)

LÜKS
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :
  • Yılbaşı Özel  Bansko Turu  ( 3 Gece Otel Konaklamalı) :

                                                                               Yılbaşı Özel Bansko Turu

                                                                           3 GECE OTEL KONAKLAMALI

Not: Hotel Hadji Georgi 3* tesisimizde Spa hizmeti bulunmamaktadır. Yılbaşı Gala Yemeği otel restaurantında katılım zorunludur. Kişi başı 65 EUR

Tur Kalkış  Tarihi: 29 Aralık

TUR PROGRAMI

Yazdır  

1.

Gün
İstanbul - Bansko 1 gün programını görmek için tıklayınız

1.Gün İstanbul - Bansko

21:30'da Kadıköy Evlendirme Dairesi

22:00'da Mecidiyeköy İstikbal Önü

22:30'te İncirli Ömür plaza

buluşma noktalarından hareketle Edirne üzerinden Kapıkule’ye yolculuk. Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuk ve çıkış işlemlerinin ardından Bulgaristan’a girişi ile Bansko gece yolculuğu.



Konaklama: Bu Gece Otel Konaklaması Yoktur.

2.

Gün
Bansko 2 gün programını görmek için tıklayınız

2. Gün: Bansko

Sabah erken saatlerde Bansko’ya varış. Orta ve zor derecelerde toplamda 72 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Gün boyu pistlerde kayak yapma imkanı. Geceleme Bansko otelde. 



Konaklama: Seçim Yapılan Otelde Konaklama.

3.

Gün
Bansko 3 gün programını görmek için tıklayınız

3. Gün: Bansko

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün Bansko pistlerinde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.

Dileyen misafirlerimiz Rehberimizin düzenleyeceği ekstra Yılbaşı Gala Yemeğine katılabilirler. Leziz yemekler, müzik eşliğinde sınırsız eğlence. (150EUR)



Konaklama: Seçim Yapılan Otelde Konaklama.

4.

Gün
Bansko 4 gün programını görmek için tıklayınız

4. Gün: Bansko

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün Bansko pistlerinde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde. 



Konaklama: Seçim Yapılan Otelde Konaklama.

5.

Gün
Bansko - İstanbul 5 gün programını görmek için tıklayınız

5.Gün Bansko - İstanbul

Otelde alınan kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve araçla buluşma. Buluşmanın ardından İstanbul dönüş yolculuğu. Kapıkule sınır geçişi ile Türkiye topraklarında devam eden yolculukla akşam saatlerinde İstanbul başlangıç noktalarına varış ile program sonu.Bir sonraki tatilmod seyahatinizde görüşmek dileğiyle…



Konaklama: Bu Gece Otel Konaklaması Yoktur.
DAHİL OLANLAR:
* Lüks otobüsler ile ulaşım
* Tercih edilen otelde 3 Gece konaklama
* Sabah kahvaltıları * Araç Rehberliği
* Tesis ve Bölge Rehberliği * Araç içi su ikramı
* Gümrük Vergileri * Şehir vergileri
* Kayak ekipmanları kiralama ve eğitim desteği
* Otel – Casino – Otel Ücretsiz transfer

HARİÇ OLANLAR:
* Vize ücreti ve hizmet bedeli
* Skipass ve kayak kiralama ücretleri
* Ekstra geziler
* Kişisel harcamalar
* Yurt dışı çıkış harcı

YORUMLAR

İlk yorumu siz yapın



EK BİLGİLER

- Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Multi(Çok Girişli) Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. ( Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)

- Yılbaşı turlarımız da Gala Yemeği ekstrasını almak isteyen misafirlerimiz , tur kayıt esnasında Gala Yemeği ücretini ödemek zorundadır.

- Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.

- Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya ( alkol - sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.

- Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken freeshop alışveriş limiti : Sigara: 3 karton , Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg

- Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak , programda belirtilen heryeri göstermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler.

- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

-Tur Programımız minumum 25 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acente tarafından bildirilecektir.

-Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce acente tarafından bildirilecektir.

-Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acente tarafından bilgi verilecektir

- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

-Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir menü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

-Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından acente sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

-Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan acente sorumlu tutulamaz.

-Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

- Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

- Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.

- Tura katılım için acente tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden acente sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.

- acente , hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Acente , bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

-Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.

Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Mercedes Travego/Tourismo *NEOPLAN Cityliner/Tourliner -*Temsa Safir/Maraton *Man Fortuna

Midibusler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Isuzu Turkuaz , *Otokar Mega

Minibusler: ( 16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) *Vw Volt , *Mercedes Sprinter

-Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

AKTİVİTE DETAYLARI
AKTİVİTE KODU:
#yılbaşı-bansko
LOKASYON:
Bansko (İstanbul çıkışlı)
YEMEK:
Otellerde Sabah Kahvaltısı
ULAŞIM
Otobüs   
BULUŞMA:
21:30'da Kadıköy Evlendirme Dairesi 22:00'da Mecidiyeköy İstikbal Önü 22:30'te İncirli Ömür plaza
BİTİŞ:
Yılbaşı Özel Bansko Turumuz bittikten sonra aldığımız noktalara bırakış.
İPTAL POLİTİKASI:
Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

TARİH VE FİYATLAR

199

5 Gün

en düşük kişi başı

SORULARINIZ İÇİN TIKLAYIN

Yılbaşı Özel Bansko Turu ( 3 Gece... ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.